Langeland-Borgman _ Logo_SID-Design

Wij zoeken een Werkvoorbereider voor onze vestigingen in Coevorden & Hoogeveen

Over de functie

Je regelt alles goed voor jouw uitvoerende collega’s die de klussen oppakken voor diverse opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zijn onder meer woningstichtingen, utiliteit, gemeentes, scholen en particulieren. Je schakelt tussen klanten en collega’s, maakt planningen, blust ‘brandjes’ en besteld materialen voor de projecten en de dagelijkse werkzaamheden. Je schakelt tussen je collega’s die uitvoerend aan het werk zijn en de klant zelf. Want jij weet precies wat je collega’s nodig zijn op de werkplek. En dat regel jij!

Jouw werkgever

De afgelopen 100 jaar heeft Langeland-Borgman een mooie staat van dienst opgebouwd. Groot geworden door klein te blijven. Met ruim 70 mensen in dienst is de sfeer bij Langeland-Borgman van groot belang. Iedere dag wordt er veel gelachten en worden flinke klussen geklaard. Je denkt met elkaar en helpt elkaar.

Wat wij bieden

  • Je ontvangt alle bepalingen zoals salaris, adv-dagen, vakantiedagen en alle overige afspraken uit de cao.
  • Daarbij moet het werk plezier opleveren. Daarom krijg je volop de kans om je te ontwikkelen en ambities na te streven.
  • Een baan om trots op te zijn en met veel diversiteit in jouw functie.

Wat wij vragen

  • Het is een pré als je ervaring hebt in het schakelen tussen klant en collega in een functie zoals werkvoorbereider, meewerkend voorman of voorman.
  • Je wordt door naasten omschreven als sociaal, zelfstandig en nuchter.
  • Maar het belangrijkst is je communicatie en klantvriendelijkheid.

open sollicitatie