langeland - borgman
Coevorden & Hoogeveen

Wij doen het samen, zijn vooruitstrevend en bieden echte service. We zijn een allround en dynamisch bedrijf met alles in huis om mensen en bedrijven volledig te ontzorgen.

Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, snelle reparaties en het adequaat verhelpen van storingen

Langeland-Borgman in Coevorden en Hoogeveen

Ons verhaal

In 1917 werd installatiebedrijf Langeland opgericht door dhr. Freerke Langeland en vestigde aan de Rijnsestraat te Coevorden.

57 jaar later werd het bedrijf overgenomen door dhr. W. Borgman en veranderde de naam in Langeland – Borgman B.V. In 1990 heeft dhr. W. Borgman het bedrijf verkocht aan zijn zoon, de huidige directeur, John Borgman. Op moment van overname door John Borgman waren er 12 personeelsleden in dienst bij Langeland – Borgman B.V.

In de loop der jaren kende het bedrijf een gestage groei. Het pand aan de Rijnsestraat werd te klein en in april 2000 verhuisde Langeland-Borgman naar het huidige bedrijfspand aan de Krimweg te Coevorden.

In 2016 is de heer Peter Mulder voor 50% mede eigenaar geworden van Langeland – Borgman. Peter Mulder is sinds 1997 in dienst bij Langeland – Borgman. Hij is begonnen als Elektromonteur en heeft rond 2010 de overstap gemaakt naar kantoor als Projectleider. In 2016 is hij mede-eigenaar geworden van Langeland – Borgman.

In 2017 nam Langeland – Borgman het elektrabedrijf Langeland & Zn. over. Hiermee kan beter, sneller en flexibeler antwoord gegeven worden op de toenemende vraag in de markt.

In 2021 hebben wij een nevenvestiging geopend in Hoogeveen om zo aan de vraag te kunnen voldoen van onze klanten in Hoogeveen.

Wij groeien nog altijd, mede door de energietransitie, maar zeker ook door het steeds beter te doen. Maar ook door de sterke ontwikkeling van onze mensen, kennis en de producten.

Langeland-Borgman in Coevorden en Hoogeveen

open sollicitatie