Warmtepompen

De warmtepomp is een duurzaam alternatief voor uw Cv-ketel.

‘Gratis energie uit de lucht of de bodem’

Het warmtepomp systeem maakt gebruik van gratis energie uit de bodem of de (buiten-)lucht om uw woning te verwarmen of te koelen. De warmtepomp wordt ook gebruikt voor uw warmwater voorziening.

De energietransitie is in volle gang. Veel huishoudens gaan over op duurzame energie. Uiteraard gaan wij, als installatiebedrijf, mee in deze transitie. Momenteel plaatsen wij dagelijks (hybride) warmtepompen soms in combinatie met zonnepanelen of een (zonne)boiler.

Een warmtepomp kan in aanmerking komen voor subsidie. Wij hebben een partner gevonden in RB Subsidieadvies die onze klanten bij kan staan in het proces van subsidieaanvragen. RB Subsidie is een professioneel bedrijf die ondersteuning biedt aan zowel zakelijke als particuliere klanten bij de aanvraag van subsidies.

Na het plaatsen van een (hybride) warmtepomp kunt u zelf subsidie aanvragen bij RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) via de volgende site:
ISDE: Subsidie voor verduurzaming van uw woning (rvo.nl)

Maar RB Subsidieadvies kan u ook zeker hierbij helpen. U kunt hiervoor zelf een aanvraag doen via de volgende site:
Warmtepomp – Subsidie Advies Duurzaam ISDE bestaande bouw (rb-subsidieadvies.nl)

Voor zakelijke klanten geldt dat de aanvraag voor subsidie vooraf plaats moet vinden. Tevens geldt dit ook voor box 3. Denkt u hierbij aan verhuur of een vakantiehuis.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, kunt u altijd contact opnemen met ons.

open sollicitatie