Gefeliciteerd met jullie diplomering!

Afgelopen week stond bij Langeland-Borgman in het teken van diplomering. Wij zijn ontzettend trots op onze leerlingen en medewerkers!

De afgelopen jaren hebben we flink geïnvesteerd in het begeleiden van leerlingen. We zijn verheugd om te zien hoe onze jonge groep zich heeft ontwikkeld tijdens hun BBL-traject bij ons. Jullie harde werk en toewijding hebben geleid tot mooie prestaties!

Graag willen we een speciale shout-out geven aan de volgende leerlingen die hun diploma met trots in ontvangst hebben genomen:

Sjors Boesenkool

Daan Keuter

Stef Kok

Roy Centen

Rick Prins

Daan Kwint

Ruben Hoving

Patrick ten Caat

Frank Ambergen

Daarnaast feliciteren we ook Rob Akse met het succesvol afronden van zijn BOL eindstage bij Langeland Borgman en het behalen van zijn BOL diploma. Goed gedaan, Rob!

En er is nog meer geweldig nieuws in het vooruitzicht! Deze week mag Sven Kievit zijn welverdiende diploma in ontvangst nemen voor Technicus Service & Onderhoud. We zijn enorm trots op jullie allemaal!

Namens het hele team van Langeland Borgman: van harte

gefeliciteerd met jullie welverdiende succes en prestaties! We wensen jullie allemaal een stralende toekomst vol nieuwe kansen en mogelijkheden.

🌍www.langelandborgman.nl

✉️ info@langelandborgman.nl

☎️ 0524 512 886

#LangelandBorgman#Diplomering#Trots#BBLTraject#BOLStage#Succes#Toekomst#Feliciteren

open sollicitatie