Airconditioning

Airconditioning maakt het leefklimaat in uw huis, bedrijf, sportaccommodatie , horeca en tal van andere ruimtes aangenaam, zowel in de zomer als in de winter. Hierdoor kunt u beter functioneren.

Voeg je header hier toe

‘een airco is aangenaam en helpt u beter functioneren’

Steeds vaker worden door zowel bedrijven als particulieren gebruik gemaakt van een airco. Dit is logisch, want wie eenmaal het genot van een airconditioning is gewend kan nog maar moeilijk zonder. Wie aan een airco denkt, denkt vaak direct aan koeling van de lucht. Echter kan een airco veel meer dan dat. Afhankelijk van het type airco kan deze koelen, verwarmen, zuiveren, ventileren en ontvochtigen.

Vroeger waren airco’s dure energieverslinders. Airco’s waarmee wij werken maken beperkt gebruik van energie. Deze airco’s bevatten het innovatieve inverter system. Inverters werken op basis van het milieuvriendelijke koudemiddel R32, dat bijdraagt aan een beter rendement. Deze inverters hebben dan ook een hoger koelvermogen dan conventionele apparaten met een vergelijkbaar energieverbruik en zijn daarbij ook nog stil in gebruik.

DE modellen waarmee wij werken

Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud van een airco is wenselijk. Langeland-Borgman biedt u de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u verzekerd bent van de juiste zorg voor uw airco.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per mail of per telefoon.

open sollicitatie