Airco

𝐄𝐄𝐍 π€πˆπ‘π‚πŽ π™πŽπ‘π†π“ π•πŽπŽπ‘ 𝐄𝐄𝐍 π‚πŽπŒπ…πŽπ‘π“π€ππ„π‹ ππˆπππ„ππŠπ‹πˆπŒπ€π€π“

Steeds vaker worden door zowel bedrijven als particulieren gebruik gemaakt van een airco. Dit is logisch, want wie eenmaal het genot van een airconditioning is gewend kan nog maar moeilijk zonder. Wie aan een airco denkt, denkt vaak direct aan koeling van de lucht. Echter kan een airco veel meer dan dat. Afhankelijk van het type airco kan deze koelen, verwarmen, zuiveren, ventileren en ontvochtigen.
Vroeger waren airco’s dure energieverslinders. Airco’s waarmee wij werken maken beperkt gebruik van energie. Deze airco’s bevatten het innovatieve inverter system. Inverters werken op basis van het milieuvriendelijke koudemiddel R32, dat bijdraagt aan een beter rendement. Deze inverters hebben dan ook een hoger koelvermogen dan conventionele apparaten met een vergelijkbaar energieverbruik en zijn daarbij ook nog stil in gebruik.

Lees hier meer op onze website;
https://langelandborgman.nl/airconditioning/

Langeland-Borgman is gespecialiseerd in het plaatsen van airco’s. Wij zijn STEK gecertificeerd en hebben meerdere airco monteurs in dienst. GeΓ―nteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

🌍 www.langelandborgman.nl
βœ‰οΈ info@langelandborgman.nl
☎️ 0524 512 886

open sollicitatie